csoport
Kedzőoldal Partyhang Házibuli hangfalak Reloop Groove BlasterBT
×

Reloop Groove BlasterBT

Akkus, Bluetooth-os Party Hangfal

  • 100W teljesítmény
  • BT vagy AUX bemenet a zenelejátszáshoz
  • Beépített Li-ion akkummulátor (6600mAh)
  • Hordozható
  • Smart Link

58 400 Ft

Kosárba

Részletek

A Groove BlasterBT egy hordozható, 100 W-os hangszóró, amely magas hangnyomásszintet (SPL) és masszív basszus teljesítményt nyújt. Három utas hangrendszere 5 hangsugárzóval van szerelve  (1x6", 2x3" és 2x1"). A beépített Bluetooth 4.0 interfész biztosítja, hogy a Groove Blaster BT akár 30 méteres távolságból is stabil kapcsolatot létesítsen. Az NFC pedig biztosítja az egyszerű érintéssel történő kapcsolódást.

Az üzemmódtól és a csatlakozástól függően a beépített Li-ion akkumulátor (6600mAh) akár 10 órás zenei lejátszást lehetővé tesz. A Smart Link funkcióval két Groove Blaster BT "összefűzve" vezeték nélküli sztereó hangzást lehet kapni.


csoport

Hogyan vásárolhatsz?

Ha már kiválasztottad a kedvencedet a termékek közül, akkor nincs más dolgod mint beledobni a kosaradba, és elkezdeni a rövid és gyors fizetési folyamatot. Csak a legszükségesebb adatokat kérdezzük meg és a GDPR-nek megfelelően nagyon vigyázni fogunk rájuk. Ha a regisztrációd elkészült már csak a szállítás módját kell kiválasztanod és lényegében készen is vagyunk. Az alábbi kis ikonok mutatják a folyamat egyszerűségét. Kérjük vedd figyelembe, hogy a termékek súlyától függően kiszállítási díjat számolunk fel, ennek összegéről a fizetéskor pontos tájékoztatást adunk. Köszönjük, hogy velünk bulizol!